Мис България 2020 Венцислава Тафкова спечели престижната награда Лица за гордост“ в категория Модел

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова спечели престижната награда Лица за гордост“ в категория Модел
Коментари Харесай

Мис България с пореден приз! Тафкова отличена със статуетка на „Лица за гордост“


Мис България 2020 Венцислава Тафкова  спечели влиятелната награда  „ Лица за горделивост “  в категория  „ Модел на годината “.  Пловдивската хубавица бе отличена тази неделя по време на едноименното събитие в изискания „ Йегерхоф “. Луксозният лайфстайл-елегант формат в Града под тепетата уточни точно Тафкова като най-успяла персона в своята сфера, а миската с горделивост одобри кристалната статуетка.
Облечена в стилно бяло сако и бял панталон с бюстие в същия цвят, Тафкова безусловно сияеше на премиите. Тя благодари на фамилията си, които постоянно са били до нея и са я подкрепяли, както и на екипа, с който работи.

Преди да бъде оповестена за най-красивата българка през 2020, пловдивчанката е печелила редица състезания като „ Най-фотогенична българка “, „ Мис Пловдив Лято2012 “ и други. А самата тя неотдавна разгласи, че след 2 години подготовка към този момент навлиза в музикалния отрасъл и скоро ще излезе независимата й дебютна ария.

В останалите категории бяха отличени Манита Вартан, Начо Паскал, Невена Момнева и други.

Събитието с водещи Манита Вартан и Здравко Бойчев е част от календара на “Милениум арт ивентс “ . Сред ВИП гостите бяха и Наталия Гуркова, Сара Младенова и други звезди на родния елит.



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР